Childsurgery Vietnam

Facebook paginaVolg ons op twitter

Wilde Ganzen steunt ons werk

Keurmerk Goede Doelen verleend op 3 juli 2009Geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling

Instituut Fondsenwerving

 

donate from over the world

Sitemap

U bent hier:
  1. Home
  2. > Nieuws
  3. > Actuele informatie
Doneren!

Altijd de nieuwste informatie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Hoe staat het met de verschillende projecten? Wilt u dit en nog veel meer actueel nieuws kijk dan regelmatig op deze pagina.

Waar de nieuwsbrief u een periodieke update geeft, houdt Actueel nieuws u voortdurend op de hoogte van de gebeurtenissen in en rondom Child Surgery Vietnam-projecten. Komt u dus af en toe een kijkje nemen voor de laatste ontwikkelingen.

Nieuwe plannen.

Maart 2009.

In dit jaar willen we weer 400 kinderen helpen. En zijn al voelhorens uitgestoken naar verschillende provincies. Het meest concreet zijn plannen voor Ha Giang, de meest noordelijke provincie tegen de grens met China aan. In 2006 hebben we er 22 kinderen opgehaald om in het Orthopedisch Revalidatie Centrum (ORC) van Thai Nguyen te helpen, deze keer willen we erheen gaan met het mobiele team en op lokatie gaan werken. We zullen goed zicht krijgen op wat er nodig is doordat er provinciaal screenings plaats vinden. Een wordt verricht onder de hoede van DOET (Department of Education and Training) die er met een early intervention programma voor kinderen tot 6 jaar bezig is. De ander wordt onder DOLISA (Department of Labor, Invalids and Social Affairs) verricht, zij hebben de groep van 6 tot 25 jaar op het oog. Beiden zoeken naar de behoeften op gebied van medische, sociale en educatieve zorg voor gehandicapte kinderen. Wij kunnen voor ons medische programma putten uit de resultaten van hun werk. 

Naar zich laat aanzien kan dit in juni-juli plaatsvinden, wij zullen er zelf bij zijn als waarnemers.