Childsurgery Vietnam

Volg ons op twitter Facebook pagina

Wilde Ganzen steunt ons werk

Keurmerk Goede Doelen verleend op 3 juli 2009Geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling

Instituut Fondsenwerving

 

donate from over the world

Sitemap

U bent hier:
  1. Home
  2. > Ons helpen
  3. > Doneren
  4. > Doneren
  5. > Doneren
Doneren!

Uw donatie maakt het verschil !

Child Surgery Vietnam draait voor een belangrijk gedeelte op uw donaties. Deze donaties zijn van wezenlijk belang voor het voortbestaan van onze stichting. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt doneren. Zo kunt u op uw manier meewerken aan een beter bestaan voor de kinderen die onze hulp hard nodig hebben.
Wij hebben een zogeheten ANBI-registratie waardoor uw giften fiscaal aftrekbaar kunnen zijn.

·        Eenmalige gift

    U kunt dit doen door een bedrag te storten op de volgende rekening: Rabo Bussum nr. 1097.32.243. (IBAN: NL88 RABO 0109 7322 43)

  Veelzijdige donatie mogelijkheden   Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van onze on-line module bij stichting AlleGoedeDoelen via de button hier rechts. Hier kunt u een donatie doen doormiddel van creditcard, iDEAL, on-line bankieren,  of via een eenmalige machtiging. Nadere uitleg.

.   Donateurschap

     U kunt uw bank of onszelf machtigen regelmatig een geschikt bedrag van uw rekening af te laten schrijven, totdat u dat zelf intrekt. (machtigingsformulier) (bankgegevens)

·     Jaarlijke donatie

     U kunt overwegen om een jaarlijkse donatie via een notariële akte vast te laten leggen. En daarmee mogelijk een extra belastingvoordeel op te doen. Ten gunste van uzelf, en daarmee ook voor ons.

·         Legateren of schuldig gebleven schenking  

    Overweegt u om Child Surgery Vietnam een bedrag te legateren, neemt u dan ook het voor ons nog voordeliger alternatief van het legaat, de schuldig gebleven schenking, in overweging. Hierbij schenkt u weliswaar bij leven, maar u blijft het bedrag van de schenking rentedragend schuldig tot na uw overlijden. (Vraagt u zekerheidshalve even na bij uw notaris.)

     Uw 'legaat' is echter meteen fiscaal aftrekbaar geworden en u kunt dat door u genoten nieuwe belastingvoordeel dan vervolgens aan ons doorgeven. Indien u deze door het ministerie van Financiën goedgekeurde ‘Turbogift’ snel en probleemloos vanuit uw huis wilt doen, kijk dan op www.turbogift.nl  

·         Fiscale aftrekbaarheid

     Al uw bijdragen zijn fiscaal aftrekbaar daar wij door de belastingdienst als  ANBI zijn gekenmerkt. (ANBI: Algemeen Nut Beogende Instelling.)