Childsurgery Vietnam

Facebook paginaVolg ons op twitter

Wilde Ganzen steunt ons werk

Keurmerk Goede Doelen verleend op 3 juli 2009Geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling

Instituut Fondsenwerving

 

donate from over the world

Sitemap

U bent hier:
  1. Home
  2. > Downloads & links
Doneren!

Van jaarverslag tot handige websites

Child Surgery Vietnam is een stichting die zo open mogelijk is in haar informatieverstrekking. Daarom staan hier onze jaarverslagen ter inzage. Daarnaast vindt u hier een aantal handige links naar bevriende en betrouwbare goede doelen.

Child Surgery Vietnam maakt veel gebruik van persoonlijke netwerken en van initiatieven van derden. Daarom is het van belang dat iedereen toegang heeft tot een overzichtelijke database met informatie over Child Surgery Vietnam.

Copyright CSVN

Het copyright voor al het materiaal op de website ligt bij stichting Child Surgery Vietnam CSVN), uitzonderingen (gasten) daargelaten. Bij gebruik (lenen) van beeld of tekst onder ons eigen copyright (ook in onderdelen daarvan) dient u altijd de herkomst te vermelden.  Er mag niets aan de content worden veranderd zonder onze toestemming, alles dient in de oorspronkelijke context te blijven staan.

Copyright gasten

Voor materiaal van anderen waar een apart copyright op staat dient u met de rechthebbende afspraken te maken. Dit geldt voor ieder (niet-) commercieel gebruik.

 

Voor het lezen van .pdf-bestanden heeft u Adobe Reader of het eenvoudiger Foxit nodig.