Childsurgery Vietnam

Facebook paginaVolg ons op twitter

Wilde Ganzen steunt ons werk

Keurmerk Goede Doelen verleend op 3 juli 2009Geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling

Instituut Fondsenwerving

 

donate from over the world

Sitemap

U bent hier:
  1. Home
  2. > Ons helpen
  3. > Uw acties
  4. > Honingoogst
Doneren!

Oogst en verkoop van Bijenhoning op zaterdag 28 en zondag 29 juni

Op zaterdag 28 juni 2008 werd in de Natuurtuin te Rijswijk de voorjaarshoning geoogst. Deze honing is onder andere afkomstig van de perengaarde uit IJsselstein waar de bijenkasten stonden ter bestuiving. De honing wordt dan in potjes afgevuld en direct verkocht. De imker heeft bepaald dat dit jaar de gehele opbrengst naar onze stichting gaat!

Op zondagmiddag 29 juni was er van 14.00 - 16.00 uur ter gelegenheid van de verkoop een open dag. Behalve de informatie over het bijenhouden en rondleiding in de bijenstand, konden de bezoekers vrij wandelen in de mooie Natuurtuin en in het park. Er is ook een speelplaats voor de kinderen naast een plas. Picknicken is toegestaan. Wij zijn blij met dit zeer sympathieke gebaar van de imker.Natuurlijk zijn wij beide dagen aanwezig geweest om alles te vertellen over ons werk in Vietnam.

De Imker aan het woord:

Beste mensen,

Het weekend met honing is goed geslaagdalle honingpotjes waren verkocht.
De opbrengst werd flink aangevuld met gulle giften en wij konden 500 Euro overmaken naar de stichting Child Surgery Vietnam. 
 
De imker aan het honingslingeren
De bezoekers waren in groten getale aanwezig en het weer was schitterend, net als de tuin op die dag. 
Klik op de link benedenaan voor een verdere indruk van het gebeuren en vooral hoe onze bijdrage toch een verschil kan betekenen voor de kinderen in Vietnam.
 
Ofschoon de honingsoogst erg tegengevallen is, hebben we allemaal - met vleugels en handen - toch een mooie oogst van vriendschappelijkheid binnengehaald. 

Een buiging en de hartelijke groet,

Familie Nguyen Hung Nga Nam Chi Mai

 

Lees ook de Imkerberichten:

Bericht 1

Bericht 2

Bericht 3