Childsurgery Vietnam

Facebook paginaVolg ons op twitter

Wilde Ganzen steunt ons werk

Keurmerk Goede Doelen verleend op 3 juli 2009Geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling

Instituut Fondsenwerving

 

donate from over the world

Sitemap

U bent hier:
  1. Home
  2. > Onze projecten
  3. > In Vietnam
  4. > Lokaties
Doneren!

Lokaties waar wij werken

In Hanoi City

Hier is Center 2 gevestigd (onze partner organisatie) onder leiding van Dong Van An. Ook de verschillende gespecialiseerde ziekenhuizen, waaronder het Nationale Kinderziekenhuis, waar wij specialistische hulp van expert-teams krijgen.

In Orthopedische Revalidate Centra (ORC). Rechter overzicht:

In het Orthopedic Rehabilitation Center (ORC) van Thai Nguyen zijn we in 2006 daadwerkelijk begonnen. Het bijscholingsprogramma hebben we daar uitgeprobeerd en naderhand uitgebreid en verbreed naar de andere werkplekken. Intussen is veel aandacht gegeven aan verwerven van uitgebreider deskundigheid voor plastische chirurgie. Zodat ook patienten met brandletsel behandeld kunnen worden. De centra zijn klein en krijgen hiermee een extra boost.

In provinciale ziekenhuizen (General Hospitals). Linker overzicht:

Vanuit Lai Chau (geheel links) is ons werkgebied uitgebreid naar Dien Bien, Lao Cai, Ha Giang, Son La naar Quang Ninh. Op deze lokaties behandelen we kinderen op uiteenlopende afwijkingen en gevolgen van ongelukken.

De lokale chirurgen doen dit bijgestaan door een team van experts uit de grpote gespecialiseerde ziekenhuizen in Hanoi. Ze worden op praktische wijze bjgeschoold op voorkomende gevallen.