Childsurgery Vietnam

Facebook paginaVolg ons op twitter

Wilde Ganzen steunt ons werk

Keurmerk Goede Doelen verleend op 3 juli 2009Geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling

Instituut Fondsenwerving

 

donate from over the world

Sitemap

U bent hier:
 1. Home
 2. > Ons helpen
 3. > Scholen
Doneren!

[Scholen][Groesbeek][Groenlo][Blerick][U hier?][Of daar?]

Kinderen helpen Kinderen

Kinderen zijn de toekomst van de wereld. Het is dan ook niet meer dan logisch dat kinderen zich willen inzetten voor het creëren van een toekomst voor andere kinderen. Daarom proberen wij scholen te betrekken bij ons goede doel.

De kinderen leren het belang van betrokken zijn bij de wereld om zich heen. Dit bereiken wij door informatie te verstrekken aan de kinderen en ze te stimuleren iets te organiseren ten behoeve van kinderen die het minder goed hebben dan zij. Voorbeelden van acties die zijn georganiseerd door scholen naar aanleiding van een les over Child Surgery Vietnam zijn:

 • Kerstkaarsen voor het goede doel!​                                                         Kinderen van de Openbare Basisschool De Vossener in Blerick hebben                                                   kerstkaarsen verkocht. Een heel sympathiek idee!                         ​        Op maandag 10 december 2007 hebben wij de kinderen informatie    gegeven over Child Surgery Vietnam. Aan de hand van deze les mochten de leerlingen van groep 8 wensen opschrijven, die vervolgens aan de kerstkaarsen zijn bevestigd. Ouders hielpen mee met verpakken en de leerkrachten droegen de inkoopkosten. Op 21 december mochten wij tijdens de kerstviering een cheque in ontvangst nemen. Deze gift is door Impulsis verdubbeld.

 • Groenlo gezamelijk in beweging!
  Op 7 oktober 2007 hebben vijf basisscholen uit Groenlo (De Nije-Veste, Het Palet, De Hoeksteen, St. Willibrodus en de Watermolen) een gezamelijke sponsorloop georganiseerd. Een gedeelte van de opbrengst ging naar Child Surgery Vietnam, dit bedrag is verdubbeld door Impulsis.

 • Rennen voor een betere toekomst!
  Op 16 mei 2007 heeft basisschool Gerardus Majella in Groesbeek een sponsorloop georganiseerd voor groep 6/7/8.
  Een gedeelte van de opbrengst ging naar Child Surgery Vietnam. Child Surgery Vietnam heeft ook een lezing gehouden over haar werk in Vietnam. Dit werd door de leerlingen zeer gewaardeerd.